Skrivnostno znamenje pri Dostojevskem - KOVÁCS, Árpád (Slavistična revija, 2005)
Pojav, o katerem bomo govorili, je bistven tako z vidika poetike Dostojevskega, kot tudi z vidika njegove personologije. Poleg tega je ta pojav zaznamovan tako na ravni romanesknih tekstov, kot tudi na ravni metajezika avtorjeve diskurzivne prakse.