Koreferenčna vezljivostna razmerja v slovenskih povedih - ŽELE, Andreja (Slavistična revija, 2005)
Prispevek predstavlja in komentira določene pomensko- in strukturnoskladenjske pojave kot koreferenca, disjunkcija/ločevanje in kookurenca/sopojavljanje v slovenščini in hkrati opozarja na njihove pomensko-skladenjsko-izrazne lastnosti v slovenskih povedih.