Srbska postmoderna proza na koncu 20. stoletja - DAMJANOV, Sava (Slavistična revija, 2002)
Prispevek govori o prevladujočih modelih in poetikah srbske proze ob koncu 20. stoletja, predstavi pomembnejše avtorje in njihove pripovedne postopke.